Schilderen? Wij staan voor kwaliteit!

Dijsselhof Schilderwerken staat voor kwaliteit. Een renovatie, onderhoud of nieuwbouw wordt met zorg uitgevoerd. Daarom blijven de opdrachtgevers langdurig bij ons. Tot ieders tevredenheid. Onze opdrachtgevers komen uit alle geledingen: overheidsinstanties, woningcorporaties, scholen, bedrijven en particulieren.

Wij hebben gedegen kennis in huis. Met onze expertise en kleuradvies kunt u een verantwoorde keuze maken. Een keuze die aan uw persoonlijke voorkeur voldoet en binnen uw leefomgeving past. Modern schilderwerk vereist een flexibele en servicegerichte aanpak. Die vindt u bij Dijsselhof. Daar wordt rekening met u gehouden. Door middel van een onderhoudsschema wordt voortdurend de vinger aan de pols gehouden. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Enkele handige tips:

Tip 1 BTW 6%
Voor schilderwerk op woningen van 15 jaar en ouder betaalt u geen 21%, maar 6% BTW. Dat is mooi meegenomen. En het maakt daarbij niet uit of het binnen- of buitenwerk is. Ook voor de wandafwerking geldt het lage tarief. Maar uitsluitend voor particulieren en in ieder geval tot 31 december 2003.

Tip 2 Winterschilder
Profiteer nu van de winterpremie. Dat geldt voor de periode van 21 november tot 21 maart 2003. De premie voor particulieren bedraagt € 30 per mandag. Niet-particulieren krijgen € 12,50 per mandag

Behangen? Alles mogelijk!

Of het nu modern moet worden of klassiek. Tegenwoordig is alles mogelijk. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn met papier- en vinylbehang maar ook met glasweefsel of linnen wandbekleding.

Glasweefsel uitgelegd:

Glasweefsel is een decoratief wandafwerkingsproduct. Het is met elke gewenste kleur te sauzen en is in meerdere motieven verkrijgbaar. De keuze is aan u. De wand is daarna goed tot zeer goed reinigbaar. Het soort muurverf is daarbij wel van invloed.Glasweefsel is zeer sterk en scheurt niet. Daarom is het ook een perfect product bij scheuren in een muur.