Autoschade? Snel, vakkundig en doeltreffend hersteld!

Het is maar zo gebeurd. Een steentje tegen uw voorruit, een paaltje dat u niet opmerkte of een fiets die te dicht langs uw auto kwam. Kleine 'ongelukjes' waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij helpen u snel en doeltreffend. Uw auto zal er daarna weer als nieuw uitzien.

Voor grote schadegevallen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. We werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en werken de complete schadebehandeling met hun af.

 

Zo werken wij:

Allereerst wordt de schade door een van onze vakmensen getaxeerd en op video gezet voor het verzekeringsbedrijf of expertisebureau. Zo snel mogelijk worden onderdelen besteld en wordt uw auto in de planning opgenomen zodat u zo snel mogelijk weer met uw eigen voertuig op de weg kunt. Desgewenst zorgen wij tijdens de reparatie voor een vervangend voertuig.

Tot slot wordt de auto van binnen en van buiten gereinigd en afgeleverd met een FOCWA garantiebewijs op de verrichte werkzaamheden.

Spot Repair Service.

Onze "Spot Repair Service" is de nieuwste service om kleine lakbeschadigingen snel en professioneel te repareren. Kleine schades kunnen met deze methode snel worden weggewerkt. Kostenbesparend en milieuvriendelijk.
Een paaltje dat u niet zag? Voor beschadigingen aan kunststofdelen, zoals bumpers, beschikken wij over de modernste hersteltechnieken.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes waarbij de lak van de auto niet is beschadigd kunnen eenvoudig worden verwijderd. Met speciaal gereedschap deuken wij uit zonder te spuiten.

Ruitschade?!

Een steentje door uw voorruit? Een kras of ster in uw voorruit? Snel en doeltreffend wordt dit gerepareerd zonder dat uw ruit in zijn geheel vervangen hoeft te worden. Wanneer noodzakelijk, zal tot vervanging worden overgegaan.